31.8.2018 21:00

Terasa kluba eMCe plac

Šaleška cesta 3

Cvinger, Bane, Kreshesh Nepitash

31. avgust 2018
21:00
Klub eMCe plac

Black metal zasedba Cvinger ustvarja od leta 2012. Prvi album The Enthronement of Diabolical Souls so promovirali na turneji po vzhodni Evropi, kasneje pa nastopali tudi z bandi, kot so Melechesh, Keep of Kalessin, Marduk in Gorgoroth. V letu 2016 so izdali drugi album Embodiment in Incense in ga med drugim predstavili na turnerji po Kitajski. Black / death metal band Bane, ki je na uspešni turneji oder delil s skupinami, kot so Sodom, Malevolent Creation in Decapitated, pride razčupat še k nam! Trio Britof iz Slovenj Gradca so tempirana bomba silovitega in težaškega kitarskega rocka, ki jo poganja motorheadovska mašina!Kreshesh Nepitash so petčlanski hardcore/metal band iz Trbovelj, dolgoletni ustvarjalci na slovenski sceni.

Cvinger
Cvinger
Black metal zasedba Cvinger ustvarja od leta 2012. Prvi album The Enthronement of Diabolical Souls so promovirali na turneji po vzhodni Evropi, kasneje pa nastopali tudi z bandi, kot so Melechesh, Keep of Kalessin, Marduk in Gorgoroth. V letu 2016 so izdali drugi album Embodiment in Incense in ga med drugim predstavili na turnerji po Kitajski.
Bane
Bane
Black / death metal band Bane originalno prihaja iz Srbije, danes pa deluje v Kanadi. Na uspešni mednarodni turneji so oder delili s skupinami kot so Sodom, Malevolent Creation in Decapitated, pojavili so se v znanih metal revijah kot so Metal Hammer, Terrorizer, Zero Tolerance, Decibel Magazine and No Clean Singing. Izdali so dva albuma, tri 3 Split releases, EP, Demo in single, tokrat pa pridejo razčupat še nas!

Kreshesh Nepitash
Kreshesh Nepitash
Kreshesh Nepitash je petčlanski hardcore/metal band iz Trbovelj, ki je s svojim ustvarjanjem začel ob koncu leta 2004.
Fantje beležijo že 14. leto delovanja na slovenski hardcore sceni, izdali že kar nekaj avtorskega materiala. Po demo posnetku iz leta 2005 in ploščah »Life is on the line« (2007) ter »A piece of anger« (2009) je leta 2015 sledil “This goes to…” kar je že tretji »LP« album.
Britof
Britof
Trio Britof iz Slovenj Gradca so tempirana bomba silovitega in težaškega kitarskega rocka, ki jo poganja motorheadovska mašina!
2018-07-16T14:32:42+00:00
KUNIGUNDA
meni