24.8.2018 21:00

Terasa kluba eMCe plac

Šaleška cesta 3

DEMOLITION GROUP, BITCH BOYS, TEN VOLT SHOCK, FUZZ ORCHESTRA

24. avgust 2018
21:00
Terasa kluba eMCe plac

Veterani slovenske alternativne glasbe, legendarna zasedba Demolition Group, ki ustvarja že več kot trideset let, še vedno igra neposredno, surovo, do zadnje kaplje znoja, do zadnje kaplje krvi! Ikone slovenskega surf rocka, Bitch Boys, so se odzvali na surfrevival, sprožen s soundtrackom kultnega Tarantinovega filma Pulp Fiction sredi devetdesetih let in uspeli tudi v tujini. Kritiki o noise / post / punk / rock bandu Ten Volt Shock pišejo, da stresajo telesa in so bolj zasvoljivi od vsake droge. Fuzz Orchestra mešajo heavy rock sound s fluxus analognimi prizvoki in pripovedmi, ki so zgrajene in sposojene iz zvokovnih vzorcev starih filmov in dokumentarcev, ki obujajo pozabljene mojstrovine, ležeče na dnu neskončnega morja kulturne produkcije.

Bitch Boys
Bitch Boys
Ikone slovenskega surf rocka, Bitch Boys, so se odzvali na surfrevival, sprožen s soundtrackom kultnega Tarantinovega filma Pulp Fiction sredi devetdesetih let in uspeli tudi v tujini.
Foto: Boštjan Tacol
Ten Volt Shock
Ten Volt Shock
Kritiki o noise / post / punk / rock bandu Ten Volt Shock pišejo, da stresajo telesa in so bolj zasvoljivi od vsake droge.
Fuzz Orchestra
Fuzz Orchestra
Fuzz Orchestra mešajo heavy rock sound s fluxus analognimi prizvoki in pripovedmi, ki so zgrajene in sposojene iz zvokovnih vzorcev starih filmov in dokumentarcev, ki obujajo pozabljene mojstrovine, ležeče na dnu neskončnega morja kulturne produkcije.
Demolition Group
Demolition Group
Veterani slovenske alternativne glasbe, legendarna zasedba Demolition Group, ki ustvarja že več kot trideset let, še vedno igra neposredno, surovo, do zadnje kaplje znoja, do zadnje kaplje krvi!
2018-07-05T10:32:46+00:00
KUNIGUNDA
meni