25.8.2018 21:00

Terasa kluba eMCe plac

Šaleška cesta 3

JERU THE DAMAJA, BOLESNA BRAČA, NEMIR TADIJA, TRIIIPLE & MAJOR BECK

25. avgust 2018
21:00
Klub eMCe plac

Pri sedmih letih je Jeru The Damaja prvič slišal hip hop glasbo, pri desetih napisal prvo besedilo, ostalo je zgodovina. Plošče, na katerih je sodeloval tudi DJ Premier, eden največjih glasbenih producentov vseh časov, še danes veljajo za hip hop klasike. Slišimo ga v igricah, kot sta Tony Hawk in GTA. Iz Brooklyna prihaja legenda hitov Come Clean in Ya Playin’ Yaself. Bolesna Brača izhajata iz generacije znatnih hip hop premikov na hrvaški glasbeni sceni. Med drugim sta prejela prestižno glasbeno nagrado Porin za najboljšega urbanega izvajalca in nastopila kot predskupina Public Enemy v Ljubljani. Po dolgem času bo na odru velenjska rap ikona Damir Tadić a.k.a Nemir Tadija. Z brezkompromisnim slogom je postopno gradil temelje in soustvarjal velenjski hip hop, kot ga poznamo danes. Triiiple & Major Beck sta ustanovitelja skupine in društva 3320, oba nekdanja člana skupine Fire, ki je v tistem času veljala za najmlajšo hip hop skupino pri nas.

Bolesna Brača
Bolesna Brača
Bolesna Brača izhajata iz generacije znatnih hip hop premikov na hrvaški glasbeni sceni. Med drugim sta prejela prestižno glasbeno nagrado Porin za najboljšega urbanega izvajalca in nastopila kot predskupina Public Enemy v Ljubljani.
Nemir Tadija
Nemir Tadija
Po dolgem času bo na odru velenjska rap ikona Damir Tadić a.k.a Nemir Tadija. Z brezkompromisnim slogom je postopno gradil temelje in soustvarjal velenjski hip hop, kot ga poznamo danes.
Triiiple & Major Beck
Triiiple & Major Beck
Triiiple & Major Beck sta ustanovitelja skupine in društva 3320, oba nekdanja člana skupine Fire, ki je v tistem času veljala za najmlajšo hip hop skupino pri nas.

Jeru The Damaja

Pri sedmih letih je Jeru The Damaja prvič slišal hip hop glasbo, pri desetih napisal prvo besedilo, ostalo je zgodovina. Plošče, na katerih je sodeloval tudi DJ Premier, eden največjih glasbenih producentov vseh časov, še danes veljajo za hip hop klasike. Slišimo ga v igricah, kot sta Tony Hawk in GTA. Iz Brooklyna prihaja legenda hitov Come Clean in Ya Playin’ Yaself.

2018-07-05T10:32:36+00:00
KUNIGUNDA
meni