1.9.2018 21:00

Terasa kluba eMCe plac

Šaleška cesta 3

Kontradikshn, Alex Kelman, Flip Flop Fatality

1. september 2018
21:00
Klub eMCe plac

Slovenska electro rock skupina Kontradikshn na svojevrsten način zlepi skupaj nezlepljivo breakbeatništvo, moderno elektroniko in drum’n’bass skozi post punk sporočila, ki so lahko intimna, osebna in odvisna od poslušalca. Alex Kelman je glasbeni projekt istoimenskega sibirskega umetnika in producenta, ki ušesom ponuja bogato mešanico shoegazersko-noizerskih kitar, privlačnih plesnih beatov in temačnih sinthov, preko katerih poplesujejo zasanjani žensko-moški vokali. Na zadnjem dejanju letošnje 21ke zaradi drugih neodložljivih obveznosti žal ne bodo nastopili BeatMyth. Namesto njih napovedujemo tričlansko instrumentalno skupino Flip Flop Fatality (HR), ki deluje od leta 2014. Lena na bobnih, Hrvoje na klaviaturah in Vedran na bas kitari ustvarjajo zanimivo pshiadelično zgodbo, kjer se prepletajo math rock, psy rock, noise in melanholični ambientalni segmenti.

Kontradikshn
Kontradikshn
Slovenska electro rock skupina Kontradikshn na svojevrsten način zlepi skupaj nezlepljivo breakbeatništvo, moderno elektroniko in drum’n’bass skozi post punk sporočila, ki so lahko intimna, osebna in odvisna od poslušalca.
Alex Kelman
Alex Kelman
Alex Kelman je glasbeni projekt istoimenskega sibirskega umetnika in producenta, ki ušesom ponuja bogato mešanico shoegazersko-noizerskih kitar, privlačnih plesnih beatov in temačnih sinthov, preko katerih poplesujejo zasanjani žensko-moški vokali.
Flip Flop Fatality
Flip Flop Fatality
Napovedujemo tričlansko instrumentalno skupino Flip Flop Fatality (HR), ki deluje od leta 2014. Lena na bobnih, Hrvoje na klaviaturah in Vedran na bas kitari ustvarjajo zanimivo pshiadelično zgodbo, kjer se prepletajo math rock, psy rock, noise in melanholični ambientalni segmenti.
2018-08-17T16:27:10+00:00
KUNIGUNDA
meni