Loading...
Za medije 2018-06-01T11:05:04+00:00

Howdy

Pozdravljeni na medijskem zavihku Festivala mladih kultur Kunigunda. Tukaj boste našli vse potrebno za poročanje o festivalnem dogajanju – od sporočil za javnost s posameznega festivalnega dneva in transkripcij intervjujev z nastopajočimi in udeleženimi, do posebej selekcioniranega izbora slik z dnevnega dogajanja (vsebuje slike, primerne za spletno objavo, kot tudi te, primerne za tisk) in grafičnega materiala.

Gradivo za poročanje boste našli v medijskih paketih, ločeno glede na festivalski dan. Gradivo za poročanje z minulega dne bo vsakodnevno v jutranjih urah naloženo na spletno stran. Kaj boste našli v posameznem medijskem paketu, lahko preberete v njim pripadajočih opisih.

Na desni strani boste našli tudi dnevno ažuriran splošni medijski paket, kjer boste ob vsebinah vseh ostalih medijskih paketov našli tudi splošno gradivo, ki vsebuje v naprej pripravljena besedila o festivalu in njegovih organizatorjih, letošnjem dogajanju in promocijski material kot so plakati in grafike za uporabo na spletnih mestih.

S povpraševanji o kakršnihkoli dodatnih informacijah, prošnjami po dodatnem gradivu, naročilom za novinarske akreditacije ipd. se lahko obrnete na ekipo za odnose z javnostmi na spodnje kontaktne naslove. Se vidimo ob prvem postanku na velenjski kulturni črpalki.

Splošni media pack FMKK20

Že enaindvajsetič zapored bo knapovsko mesto preplavila alternativna, družbenokritična, kakovostna kultura. Festival mladih kultur Kunigunda jo bo skozi žilo in srce potiskal med 24. avgustom in 1. septembrom. Ustvarjamo ga, da družbi in posameznikom nastavlja ogledala, vznemirja, zabava, zadovolji, izobražuje in kdaj celo šokira. Srce ostaja bistvo. Veseli bomo, če boste tudi letos utripali z njim.

Prenesi media pack

Petek, 25.8.

Devet dni zabave, alternative kulture, umetnosti in družbene kritike se začenja! Drugačna in starejša, nič več najstnica pa vendar še kako mladostna, se je vrnila, da očara in pospeši utrip vsakega obiskovalca. Zvrstilo se bo 23 nastopajočih, z reperjem Stoko in skupinami Repetitor, Kaoz ter The Stroj na čelu. Moč si bo ogledati deset razstav in instalacij ter štiri predstave in performanse.  Adrenalin in šport bodo združili skejterji in nogometaši, za vso geekovsko subkulturo pa prvič v Velenju konvencija KuniKon. Media pack vsebuje Media pack vsebuje slike primerne za tisk in objavo na spletu.

prenesi media pack
program
KUNIGUNDA
meni